Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Strefa klienta
-
Koszyk ( 0 )
-
Kategorie
- Dodatki do wypieków, soda, proszek
- Budynie, galaretki, kisiele
- Śniadaniowe
- Glony, algi, wodorosty
- Nasiona i ziarna
- Herbaty
- Kasze i kaszki
- Makarony i kuskus
- Kremy orzechowe, czekolad., słonecznikowe, tahina
- Karma dla zwierząt
- Mąki i skrobie
- Zdrowie
- Desery i dodatki do deserów
- Napoje
- Owoce suszone
- Proteiny
- Kakao, karob
- Nabiał
- Przyprawy i zioła
- Ryże
- Oleje, oliwy
- Kawy (palone, zielone, świeżo palone)
- Kawy zbożowe i inne napoje w proszku
- Miody, produkty z miodu
- Orzechy, migdały, kasztany, pestki, wiórki kokos.
- Octy
- Grzyby
- Sosy
- Strączkowe
- Słodzące
- Słodycze i przekąski
- Konserwowe
- Środki żelujące - agar agar i inne
-
Oferta Boże Narodzenie
- Dodatki do wypieków, soda, proszek
- Budynie, galaretki, kisiele
- Śniadaniowe
- Glony, algi, wodorosty
- Nasiona i ziarna
- Herbaty
- Kasze i kaszki
- Makarony i kuskus
- Kremy orzechowe, czekolad., słonecznikowe, tahina
- Karma dla zwierząt
- Mąki i skrobie
- Zdrowie
- Desery i dodatki do deserów
- Napoje
- Owoce suszone
- Proteiny
- Kakao, karob
- Nabiał
- Przyprawy i zioła
- Ryże
- Oleje, oliwy
- Kawy (palone, zielone, świeżo palone)
- Kawy zbożowe i inne napoje w proszku
- Miody, produkty z miodu
- Orzechy, migdały, kasztany, pestki, wiórki kokos.
- Octy
- Grzyby
- Sosy
- Strączkowe
- Słodzące
- Słodycze i przekąski
- Konserwowe
- Środki żelujące - agar agar i inne
- Dostawa
- Sklepy stacjonarne
- Blog
- Sprzedaż hurtowa
- Kontakt
-
-
Kategorie
- Dodatki do wypieków, soda, proszek
- Budynie, galaretki, kisiele
- Śniadaniowe
- Glony, algi, wodorosty
- Nasiona i ziarna
- Herbaty
- Kasze i kaszki
- Makarony i kuskus
- Kremy orzechowe, czekolad., słonecznikowe, tahina
- Karma dla zwierząt
- Mąki i skrobie
- Zdrowie
- Desery i dodatki do deserów
- Napoje
- Owoce suszone
- Proteiny
- Kakao, karob
- Nabiał
- Przyprawy i zioła
- Ryże
- Oleje, oliwy
- Kawy (palone, zielone, świeżo palone)
- Kawy zbożowe i inne napoje w proszku
- Miody, produkty z miodu
- Orzechy, migdały, kasztany, pestki, wiórki kokos.
- Octy
- Grzyby
- Sosy
- Strączkowe
- Słodzące
- Słodycze i przekąski
- Konserwowe
- Środki żelujące - agar agar i inne
-
Oferta Boże Narodzenie
- Dodatki do wypieków, soda, proszek
- Budynie, galaretki, kisiele
- Śniadaniowe
- Glony, algi, wodorosty
- Nasiona i ziarna
- Herbaty
- Kasze i kaszki
- Makarony i kuskus
- Kremy orzechowe, czekolad., słonecznikowe, tahina
- Karma dla zwierząt
- Mąki i skrobie
- Zdrowie
- Desery i dodatki do deserów
- Napoje
- Owoce suszone
- Proteiny
- Kakao, karob
- Nabiał
- Przyprawy i zioła
- Ryże
- Oleje, oliwy
- Kawy (palone, zielone, świeżo palone)
- Kawy zbożowe i inne napoje w proszku
- Miody, produkty z miodu
- Orzechy, migdały, kasztany, pestki, wiórki kokos.
- Octy
- Grzyby
- Sosy
- Strączkowe
- Słodzące
- Słodycze i przekąski
- Konserwowe
- Środki żelujące - agar agar i inne
- Dostawa
- Sklepy stacjonarne
- Blog
- Sprzedaż hurtowa
- Kontakt
-
-
AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
Symbol:
8594006662796
7.00
Cena przesyłki |
23
|
||||||||||
Dostępność | Duża dostępność 4121 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8594006662796 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
Zostaw telefon |
- Opis
- Parametry
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
SKŁADNIKI
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 700 kJ/167 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 1,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 700 kJ/167 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,4 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 0 g
Sól: 1,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
20
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
- Polecamy