• BARSZCZ CZERWONY NA ZAKWASIE Z BURAKÓW KISZONYCH BEZGLUTENOWY BIO 720 ml (SŁOIK) - FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA (przetwory)

13.00
szt. Do przechowalni
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2 dni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Brak towaru

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, burak*, zakwas z kiszonych buraków* 14,3 % (zakwas z kiszonych buraków* 98,8 %, przyprawy*), marchew*, jabłko*, koncentrat jabłkowy*, pietruszka*, por*, cebula*, sól himalajska, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
To doskonały wybór na wigilijny stół, rozgrzewający napój na zimowe dni lub zdrową bazę do codziennych zup. Bezkompromisowy w smaku i pełen wartości odżywczych, idealny dla osób ceniących zdrową, ekologiczną kuchnię.
Produkt pasteryzowany. Bezglutenowy. Odpowiedni dla wegan. Do spożycia po obróbce cieplnej. Osad na dnie nie stanowi wady jakościowej produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Spożyć po obróbce cieplnej osiągając 80℃, przez 3 minuty ciągle mieszając.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 322 kJ/ 77 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,03 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 7,7 g
Błonnik: 0,8 g
Białko: 1,7 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać GORCZYCĘ, ORZECHY, SOJĘ, SELER i NASIONA SEZAMU.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +25℃. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 72 godzin.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
FARMA ŚWIĘTOKRZYSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, BORIA 8, 27-440 ĆMIELÓW
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy