• BATON AMARANTUSOWY W POLEWIE Z GORZKIEJ CZEKOLADY BIO 140 g (5 szt.) - ALLOS ALLOS (musy, musli, batony, syropy z agawy)

25.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
czekolada gorzka* (57 %) (miazga kakaowa*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao w proszku odtłuszczone*), amarantus ekspandowany* (23 %), miód* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa: min. 70 %

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2075 kJ / 497 kcal
Tłuszcz - 26,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 16,3 g
Węglowodany - 50,2 g
w tym cukry - 33 g
Białko - 9,8 g
Sól - 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), ORZECHY, SEZAM oraz SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 10
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH, HOERNECKESTRASSE 39, 28217 BREMEN
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy