• BATON Z GORZKIEJ CZEKOLADY NUGATOWEJ Z KROKANTEM Z ORZECHÓW LASKOWYCH BIO 35 g - VIVANI VIVANI (czekolady, kakao instant)

6.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
surowy cukier trzcinowy*, pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH* (22 %), miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, krokant z ORZECHÓW LASKOWYCH* (8%) (surowy cukier trzcinowy*, syrop glukozowy z kukurydzy*, syrop karmelowy*), ekstrakt z wanilii Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ciemna czekolada nugatowa z chrupiącymi kawałkami orzecha laskowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2354 kJ/566 kcal
Tłuszcz: 38,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,2 g
Węglowodany: 45,6 g
w tym cukry: 40,2 g
Białko: 6,5 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 15 ℃ do 18 ℃.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 18
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres ECOFINIA GMBH, DIEBROCKER 17, 32051 HERFORD
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy