• BAWOLI SER CAMEMBERT BIO 250 g - OMA OMA (nabiał - z mleka koziego, owczego, krowiego)

38.00
szt. Do przechowalni
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2 dni
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Dostępność Brak towaru

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO bawole*, sól morska, kultury serowarskie, podpuszczka mikrobiologiczna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pasja i doświadczenie w połączeniu z tradycją i najwyższej jakości ekologicznymi surowcami tworzą idealne warunki do produkcji naszego sera Camembert z MLEKA bawolego. Ten wyjątkowy, kremowy, miękki SER o nieporównywalnie bogatym smaku wytwarzany jest w 100 % z włoskiego MLEKA bawolego w regionie Bergamo. Camembert z MLEKA bawolego to rarytas i prawdziwy SER gourmet.
Cechy szczególne:
- Rzadki produkt - Camembert z MLEKA bawolego w 100 %.
- Nie ma nic bardziej kremowego.
- Delikatnie rozpływający się w ustach ser.
- Doskonały wygląd - absolutny hit na półce samoobsługowej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1265 kJ / 306 kcal
Tłuszcz: 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 13 g
Sól: 1,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +8°C

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
4
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Ponte Reale
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy