-
BULION AZJATYCKI W PŁYNIE BEZGLUTENOWY BIO 350 ml - FOOD STUDIO FOOD STUDIO (buliony w płynie, smalce, tłuszcze)
Symbol:
4744481012034
12.00
Cena przesyłki | 23 |
Dostępność | Duża dostępność 951 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 4744481012034 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
wywar z drobiu (woda, kości drobiowe*, marchew*, cebula*, korzeń pietruszki*, pieczarki*, sól morska, pieprz czarny*, pietruszka*, tymianek*, liść laurowy*), chili*, imbir*, trawa cytrynowa*, czosnek*, liście limonki kaffir*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasi szefowie kuchni w Food Studio poświęcili swój czas i ugotowali dla Ciebie najlepszy bulion z kości kurczaka z azjatycką nutą!
Przygotowanie naszego najwyższej jakości bulionu trwa co najmniej 12 godzin - tylko dzięki długiemu procesowi gotowania, kości i szpik kostny z ich cennymi składnikami odżywczymi mogą dostać się do bulionu i rozwinąć swój pełny smak. Następnie dodajemy warzywa i przyprawy i pozwalamy mu się gotować przez kolejne 4 godziny, aby wydobyć ze składników najlepszy azjatycki smak.
Wszystkie składniki pochodzą w 100 % z upraw ekologicznych i używamy jak najwięcej składników regionalnych. Kości pochodzą z ekologicznego kurczaka z wolnego wybiegu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość opakowania wlać do garnka i zagotować.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna 45 kJ/11 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,02 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
wywar z drobiu (woda, kości drobiowe*, marchew*, cebula*, korzeń pietruszki*, pieczarki*, sól morska, pieprz czarny*, pietruszka*, tymianek*, liść laurowy*), chili*, imbir*, trawa cytrynowa*, czosnek*, liście limonki kaffir*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Nasi szefowie kuchni w Food Studio poświęcili swój czas i ugotowali dla Ciebie najlepszy bulion z kości kurczaka z azjatycką nutą!
Przygotowanie naszego najwyższej jakości bulionu trwa co najmniej 12 godzin - tylko dzięki długiemu procesowi gotowania, kości i szpik kostny z ich cennymi składnikami odżywczymi mogą dostać się do bulionu i rozwinąć swój pełny smak. Następnie dodajemy warzywa i przyprawy i pozwalamy mu się gotować przez kolejne 4 godziny, aby wydobyć ze składników najlepszy azjatycki smak.
Wszystkie składniki pochodzą w 100 % z upraw ekologicznych i używamy jak najwięcej składników regionalnych. Kości pochodzą z ekologicznego kurczaka z wolnego wybiegu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość opakowania wlać do garnka i zagotować.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna 45 kJ/11 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,02 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do +2 do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
13
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PULJONG OÜ, PILVE TEE 6, 12618 TALLINN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.