• BULION NA RAMEN BEZGLUTENOWY 350 ml - FOOD STUDIO FOOD STUDIO (buliony w płynie, smalce, tłuszcze)

11.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, kości z kurczaka, kości nóg wieprzowych, sos SOJOWY (woda, sól, SOJA, PSZENICA, alkohol), cebula, marchew, kapusta, kapusta pekińska, por, SELER, imbir, czosnek, sake (syrop glukozowy, woda, fermentowany ekstrakt ryżowy), cukier, ocet spirytusowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), sól morska, grzyby shiitake, wodorosty kombu.

OPIS
Japońscy kucharze przygotowują ramen dla cesarza. A teraz także dla Ciebie.
Jeśli chcesz zjeść ramen na kolację w krainie wschodzącego słońca, musisz wstać wcześnie rano, aby przygotować bulion. Wiemy, że masz mało czasu dlatego przygotowaliśmy dla Ciebie bulion na ramen. Aby upewnić się, że zrobiliśmy to dobrze, sprowadziliśmy najlepszego szefa kuchni z Japonii. Do naszego bulionu z kurczaka dodał warzywa, sake, sos SOJOWY i odrobinę magii, którą potrafią tylko japońscy szefowie kuchni.
Wystarczy dodać makaron, jajka, mięso, kilka warzyw lub cokolwiek innego. Właściwie można pić bulion prosto z opakowania, choć my przeznaczyliśmy go do ramenu. W każdym przypadku głośne siorbanie makaronu będzie muzyką dla uszu kucharza.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 79 kJ/19 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,7 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 4,0 g
Sól: 1,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez 3 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
13
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PULJONG OÜ, PILVE TEE 6, 12618 TALLINN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy