• CAPPELLETTI Z WĘDZONYM TOFU BIO 250 g - D`ANGELO

14.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY durum*, woda; nadzienie* (26 %): wędzone tofu* 32 % (woda, SOJA*, dym), płatki ziemniaczane*, bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), olej słonecznikowy*, woda, 3 % suszona cebula*, sól morska, sos SOJOWY* (woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, Aspergrillus oryzae), emulgator: lecytyny (z SOI*), suszony por*, oregano*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem z wędzonego tofu. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo cappelletti, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu cappelletti odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1275 kJ/302 kcal
Tłuszcz: 4,3 g
w tym kwasy nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 1,8 g
Błonnik: 2,4 g
Białko: 10 g
Sól: 0,63 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy