• CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I CZARNYM PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT BIOPONT (chrupki bezglutenowe)

5.00
szt. Do przechowalni
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2 dni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Brak towaru

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 12
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy