• DESER RYŻOWY INSTANT CZEKOLADOWY BEZGLUTENOWY BIO 60 g - BIOVEGAN BIOVEGAN (dodatki do wypieków, drożdże)

7.00
szt. Do przechowalni
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2 dni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Brak towaru

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
35 % ryż*, cukier kokosowy*, 10 % kuwertura* (miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, cukier kokosowy*), skrobia kukurydziana*, skrobia ziemniaczana*, kakao w proszku* 7,3 %, napój kokosowy w proszku* (75 napój kokosowy*, maltodekstryna*), suszony kokos*, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość torebki wsypać do filiżanki lub małej miski, zalać 150 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszać łyżką. Pozostawić na 7 do 10 minut i na koniec ponownie dobrze wymieszać. Po namoczeniu możesz cieszyć się słodkim ryżem w czystej postaci lub posypać go według własnego uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1820 kJ/433 kcal
Tłuszcz: 15 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,51 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, ORZECHY i łubin.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 8
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres Biovegan GmbH, Biovegan-Allee 1, 56579 Bonefeld, Germany
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy