• GRANOLA CZEKOLADOWA Z KOKOSEM FERMENTOWANA BIO 300 g - PROBIO PROBIO (mieszanki do wypieków, mąki)

16.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
płatki OWSIANE*, cukier trzcinowy*, olej kokosowy*, mąka z PSZENICY ORKISZ razowa*, dropsy czekoladowe* 6,4 % (miazga kakaowa*, cukier*, tłuszcz kakaowy*, proszek waniliowy*), kokos* 6,4 %, len brązowy*, pestki słonecznika*, kakao*, cynamon*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Granola czekoladowa z kokosem, fermentowana przez ponad 12 godzin. Proces fermentacji sprawia, że jest łatwiej strawna, a składniki odżywcze lepiej przyswajalne.
Idealna na śniadanie, jako przekąska lub dodatek do jogurtu i mleka. Świetnie sprawdzi się także jako posypka do deserów, takich jak lody. Doskonała w domu, w pracy czy na wycieczkach. Czekoladowa granola wyróżnia się wysoką zawartością błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1980 kJ/473 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 9,7 g
Białko: 8,9 g
Sól: 0,24 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY, SOJĘ, SELER, nasiona sezamu.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 20°C, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PRO-BIO, obchodní společnost Lipová 40, 788 32 Staré Město pod Sneznikem, Czechy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy