-
JAGNIĘCINA DOJRZEWAJĄCA PLASTRY BEZGLUTENOWA 50 g - PAWĘTA PAWĘTA (szynki dojrzewające)
Symbol:
5906301065067
17.00
Cena przesyłki | 23 |
Dostępność | Duża dostępność 52 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 5906301065067 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
udziec jagnięcy b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii.
OPIS
Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu.
Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 854 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 4,1 g
w tym cukry: 1,8 g
Białko: 31,6 g
Só: 5,8 g
UWAGA
Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
udziec jagnięcy b/k, peklosól (substancja konserwująca: azotyn sodu), sól, glukoza spożywcza, kultury starterowe bakterii.
OPIS
Produkt surowy, dojrzewający, wędzony. Ze 154 g mięsa wyprodukowano 100 g wędliny dojrzewającej. Bez fosforanów, bez laktozy, bez glutenu.
Zadbaj o zdrowe jedzenie dla siebie i swoich bliskich. Postaw na mięso najwyższej klasy. Nasze wędliny to pełnia smaku i wartości odżywczych w jednym. Ucztuj przy produktach premium, których nie znajdziesz w zwykłym sklepie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 854 kJ/203 kcal
Tłuszcz: 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 4,1 g
w tym cukry: 1,8 g
Białko: 31,6 g
Só: 5,8 g
UWAGA
Obecność białego nalotu na wędlinach to naturalny efekt aktywności szlachetnych kultur starterowych bakterii kwasu mlekowego uczestniczących w procesie dojrzewania oraz krystalizacji soli podczas suchego peklowania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1 do +7°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
Quality Meat Pawęta Sp. z o.o. Krokocice, ul. Kolonia 2A, 98-240 Szadek. NIP:8291752127
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.