• KABANOSY KLASYCZNE ROŚLINNE 160 g - BEZMIĘSNY BEZMIĘSNY (vege wędliny)

17.00
szt. Do przechowalni
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2 dni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Brak towaru

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, białka roślinne (PSZENNE, grochowe), olej rzepakowy, olej kokosowy, płatki drożdżowe nieaktywne, SOJA, sos SOJOWY, sól kłodawska, czarny pieprz, przyprawy naturalne, ekstrakty przypraw, mąka ryżowa, dekstroza, naturalne aromaty, błonniki (bambusowy, grochowy, babki jajowatej), maltodekstryna.

OPIS
Bezmięsna przekąska o smaku kabanosa z dodatkiem soli kłodawskiej i czarnego pieprzu. Produkt roślinny na bazie białka pszennego i grochowego.
Bezmięsne Kabanosy to produkt, nad którym pracowaliśmy prawie rok. Tak jak wszystkie nasze produkty, kabanosy także bazują na połączeniu białka grochu i pszenicy. Jak sama nazwa mówi, celowaliśmy w klasykę - w smaku są więc słono-pieprzne z nutą kminku. Poddaliśmy je naturalnym procesom wędzenia oraz suszenia, tak aby w niczym nie ustępowały swym pierwowzorom.
Produkt nadaje się do mrożenia i smażenia.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Wyjmij kabanos z paczki i zdejmij celulozową osłonkę.
2. Weź gryza i ciesz się smakiem!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1249 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g
Węglowodany: 12 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 2,9 g
Białko: 29 g
Sól: 1,53 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać nasiona SEZAMU, SELER i gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Produkt należy spożyć w ciągu 48 godzin od otwarcia.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 10
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres BVTCHER sp. z o.o., ul. Flory 9 lok. 8, 00-586 Warszawa
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy