-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
0,00 zł
0
-
Koszyk jest pusty
-
x
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
-
ŁOSOŚ ATLANTYCKI PLASTRY GRAVLAX Z KOPREM BIO 100 g - BETTER FISH BETTER FISH (ryby i owoce morza, w tym MROŻONKI)
Symbol:
5907694957779
28.00
| Cena detaliczna | towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt |
| Cena przesyłki | 0 |
| Dostępność |
Duża dostępność
|
| Kod kreskowy | |
| EAN | 5907694957779 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
| Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
ŁOSOŚ atlantycki* (Salmo salar) (96 %), sól (3 %), koper* (0,5 %), cukier* (0,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
ŁOSOŚ atlantycki BIO plastry marynowane z koperkiem, pakowane vacuum, chłodzone. GRAVLAX BETTER FISH to marynowane plastry BIO łososia z BIO koperkiem, produkt nie jest poddawany procesowi wędzenia.
Proces produkcyjny: filety z dodatkiem soli, cukru i przyprawy (koperku), leżakujące przez ok. 24 h, a następnie są podsuszane w temperaturze ok. 28 stopni Celsjusza, wychładzane i plastrowane. Dzięki procesowi marynowania mięso łososia jest jeszcze bardziej delikatne i soczyste. Ze względu na brak procesu wędzenia smak łososia jest jeszcze bardziej naturalny. BIO koper podkreśla naturalny i delikatny smak łososia marynowanego.
UWAGI
Istnieje możliwość wystąpienia ości w produkcie. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 747 kJ/179 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 19 g
Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +4°C
ŁOSOŚ atlantycki* (Salmo salar) (96 %), sól (3 %), koper* (0,5 %), cukier* (0,5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
ŁOSOŚ atlantycki BIO plastry marynowane z koperkiem, pakowane vacuum, chłodzone. GRAVLAX BETTER FISH to marynowane plastry BIO łososia z BIO koperkiem, produkt nie jest poddawany procesowi wędzenia.
Proces produkcyjny: filety z dodatkiem soli, cukru i przyprawy (koperku), leżakujące przez ok. 24 h, a następnie są podsuszane w temperaturze ok. 28 stopni Celsjusza, wychładzane i plastrowane. Dzięki procesowi marynowania mięso łososia jest jeszcze bardziej delikatne i soczyste. Ze względu na brak procesu wędzenia smak łososia jest jeszcze bardziej naturalny. BIO koper podkreśla naturalny i delikatny smak łososia marynowanego.
UWAGI
Istnieje możliwość wystąpienia ości w produkcie. Produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Warość energetyczna: 747 kJ/179 kcal
Tłuszcz: 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 19 g
Sól: 3,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +4°C
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
FREEZCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, PLAC PIŁSUDSKIEGO 3, 00-078 WARSZAWA
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.