• MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI BIO 250 g - BARTOLINI BARTOLINI (makarony)

10.00
szt. Do przechowalni
Cena detaliczna towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt
Cena przesyłki 0
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Źródło kwasu foliowego i białka.
Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Dodatkowe źródło witaminy B1.
Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować od 4 do 6 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1458 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 2,5 g
Błonnik: 7,1 g
Białko: 25 g
Sól: 0 g

Zawartość witamin w 100 g ugotowanego produktu:
Kwas foliowy: 61,3 mcg (31 %)**
Tiamina: 0,18 mg (16 %)**

** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, HUGONA KOŁŁĄTAJA 44, 05-402 OTWOCK
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy