• MAKARON PROTEINOWY (Z SOI I FASOLI CZERWONEJ ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT MAXSPORT (batony, kremy, makarony)

16.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka z SOI* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres:
MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy