• MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z DYNIĄ I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 g - TERRASANA TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)

16.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5 %), imbir* (0,5 %), woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron na sitku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy