• MIESZANKA NA WEGAŃSKI SOS LUB DIP O SMAKU SERA GOUDA BEZGLUTENOWY 72 g - CULTURED FOODS CULTURED FOODS (zamienniki wegańskie)

16.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
koncentrat białka grochowego (50 %), mąka z tapioki, naturalny aromat, ekstrakt drożdżowy, cebula mielona, sól himalajska, barwnik: beta-karoten, substancja zagęszczająca: guma guar, pieprz biały, regulator kwasowości: kwas mlekowy, łuska babki jajowatej.

OPIS
Cheatcheez Gouda to roślinna mieszanka na sos lub dip o smaku sera Gouda. Jest naturalny, bogaty w białko i bezglutenowy. Cheatcheez to idealna alternatywa sosu lub dipu serowego, której można użyć do: mac and cheese, lasagne, cheese burger, nachos, warzyw, zupy serowej i wielu innych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Szklanka sosu: wymieszaj 200 ml wody, 36 g proszku i 70 ml oleju. Postaw na małym ogniu, doprowadź do wrzenia, cały czas mieszając, gotowe.
Aby zrobić 200 ml dipu: zastosuj 150 ml wody zamiast 200 ml. Przemieszaj przed każdym użyciem.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g suchej mieszanki
Wartość energetyczna: 1266 kJ/302 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 1,2 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 28 g
Sól: 7,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, NASIONA SEZAMU, orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
CULTURED FOODS SP. Z O.O. Mościckiego 1, 24-110 Puławy
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy