-
MIX PLASTRÓW DOJRZEWAJĄCYCH (KARCZEK DOJRZEWAJĄCY COPPA + SALAMI MILANO) BEZGLUTENOWE BIO 70 g - PRIMAVERA PRIMAVERA (wędliny wieprzowe)
Symbol:
8020819009706
19.00
Cena przesyłki | 23 |
Dostępność | Duża dostępność 408 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8020819009706 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
SALAMI MILANO: wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
COPPA DI PARMA: karkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
COPPA DI PARMA - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki.
SALAMI MILANO - to jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą. Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
- bez mleka
- bez dodatku azotynów i azotanów
- bez glutenu
- bez dodatku polifosforanów
- bez dodatku glutaminianu
- ręcznie robione
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (COPPA DI PARMA)
Wartość energetyczna: 1518 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 27,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: < 0,1 g
w tym cukry: < 0,1 g
Białko: 30,2 g
Sól: 4,2 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (SALAMI MILANO)
Wartość energetyczna: 1430 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 24,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,4 g
Węglowodany: 1,1g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 29,5 g
Sól: 3,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze maksymalnej 7°C.
SALAMI MILANO: wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
COPPA DI PARMA: karkówka wieprzowa*, sól morska, przyprawy*, dekstroza*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
COPPA DI PARMA - wędlina suszona, dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę wędlin, kanapki.
SALAMI MILANO - to jedno z najpopularniejszych salami we Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i posiada strukturę drobnoziarnistą. Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
- bez mleka
- bez dodatku azotynów i azotanów
- bez glutenu
- bez dodatku polifosforanów
- bez dodatku glutaminianu
- ręcznie robione
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (COPPA DI PARMA)
Wartość energetyczna: 1518 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 27,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: < 0,1 g
w tym cukry: < 0,1 g
Białko: 30,2 g
Sól: 4,2 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (SALAMI MILANO)
Wartość energetyczna: 1430 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 24,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,4 g
Węglowodany: 1,1g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 29,5 g
Sól: 3,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze maksymalnej 7°C.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.