• NAPÓJ INFUSION JABŁKO - IMBIR - POMARAŃCZA - KURKUMA BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 200 ml - SAN E BUN

12.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
sok jabłkowy* 71,4 %, woda, napar z imbiru* 1,5 %, napar ze skórki pomarańczy* 0,75 %, napar z kurkumy* 0,75 %, sok z cytryny*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Napój wyprodukowany z najwyższej jakości składników ekologicznych, takich jak zioła, przyprawy i owoce, które słodzone delikatnym sokiem jabłkowym łączą się w harmonijnym uścisku. Wyśmienity do spożycia na zimno, aby orzeźwić letnie dni lub na ciepło w zimowe wieczory. Doskonały jako baza do koktajli lub jako zdrowy i smaczny aperitif.

Propozycja podania:
świeże lub dojrzałe sery
ricotta z krowiego lub z owczego mleka
prosciutto crudo lub inne wędliny
ciemna czekolada lub desery na bazie czekolady

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 159 kJ/ 38 kcal
Tłuszcz: <0,5 g<br/>w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 9,3 g
w tym cukry: 8,6 g
Białko: <0,5 g<br/>Sól: <0,01 g<br/>
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Przed otwarciem należy sprawdzić, czy wieczko jest wklęśnięte. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
8
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
"DiSanaPianta Soc. Agr. Cooperativa Via delle Industrie,6 - 10040 Almese (TO)"
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy