• OGÓRKI KISZONE 810 g (450 g) - KROKUS KROKUS (przetwory owocowe i warzywne)

18.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ogórki, woda, sól, czosnek, koper, chrzan, liść dębu.

OPIS
Nasze ogórki są jędrne, chrupkie i pełne w środku. Wynika to z faktu, że kisimy tylko wybrane przez nas odmiany ogórków, które wcześniej kontraktujemy. Dodajemy tylko polskie, świeże przyprawy: baldachy kopru, świeży korzeń i liść chrzanu, liść dębu, polski zmiażdżony czosnek. Nadaje to ogórkom wyjątkowy smak. Ogórki kisimy w niewielkich beczkach tak, aby stosować mniejsze stężenie soli i mieć nadzór nad całym procesem. Kiedy proces kiszenia dobiegnie końca ręcznie przekładamy je do słoików, aby mieć pewność, że trafią do Państwa tylko całe, jędrne i chrupkie egzemplarze.

Wszyscy wiemy, że ogórki można jeść praktycznie z każdą potrawą a także same wyjęte wprost ze słoika. Można z nich przygotować różne sałatki, zupę ogórkową.

Ogórki kiszone:
- jędrne i chrupkie
- z polskim czosnkiem
- ze świeżym koprem, chrzanem i liśćmi dębu
- nie za słone

Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 56 kJ/13 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 2,7 g
w tym cukry: 1,2 g
Białko: 0 g
Sól: 1,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres:
Krokus Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk sp.j. Pająków 25 B, 26-704 Przyłęk
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy