-
OWCZY JOGURT NATURALNY BIO 125 g - BERGERIE BERGERIE (nabiał z mleka owczego i koziego)
![OWCZY JOGURT NATURALNY BIO 125 g - BERGERIE BERGERIE (nabiał z mleka owczego i koziego) OWCZY JOGURT NATURALNY BIO 125 g - BERGERIE BERGERIE (nabiał z mleka owczego i koziego)](/images/skarbysmaku/2000-3000/OWCZY-JOGURT-NATURALNY-BIO-125-g-BERGERIE-BERGERIE-nabial-z-mleka-owczego-i-koziego_%5B2196%5D_480.jpg)
![OWCZY JOGURT NATURALNY BIO 125 g - BERGERIE BERGERIE (nabiał z mleka owczego i koziego) OWCZY JOGURT NATURALNY BIO 125 g - BERGERIE BERGERIE (nabiał z mleka owczego i koziego)](/images/skarbysmaku/2000-3000/OWCZY-JOGURT-NATURALNY-BIO-125-g-BERGERIE-BERGERIE-nabial-z-mleka-owczego-i-koziego_%5B2196%5D_480.jpg)
Symbol:
3273227240062
6.00
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem | 2 dni |
Cena przesyłki | 23 |
Dostępność |
Brak towaru
|
Kod kreskowy | |
EAN | 3273227240062 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
pasteryzowane MLEKO owcze*, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 361 kJ/87 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 3,8 g
w tym cukry: 3,2 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.
pasteryzowane MLEKO owcze*, aktywne probiotyczne kultury bakteryjne (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 361 kJ/87 kcal
Tłuszcz: 5,8 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 3,8 g
w tym cukry: 3,2 g
Białko: 4,8 g
Sól: 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +8 ℃.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
8
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
OLGA, 2 RUE JULIEN NEVEU BP 93106 , 35531 NOYAL SUR VILAINE
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.