• PASTA Z TUŃCZYKA I BIO OLIWKAMI BEZGLUTENOWA 125 g (SŁOIK) - PAN DO MAR PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)

14.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
kawałki TUŃCZYKA 52 %, oliwki* 20 %, oliwa z oliwek extra virgin* 12 %, płatki ziemniaczane* 9 %, cebula* 4 %, czosnek*, sól morska. (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 47 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.

OPIS
Pasta z TUŃCZYKA (bonito, żółtopłetwego, wielkookiego, białego). Produkt sterylizowany.
Katsuwonus pelamis (TUŃCZYK bonito), Thunnus albacares (TUŃCZYK żółtopłetwy), Thunnus obesus (TUŃCZYK wielkooki), Thunnus alalunga (TUŃCZYK biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).
Idealny dodatek do tostów, sałatek, jajka bądź kanapek.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 667 kJ/157 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 5,8 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 1,6 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: <1,0 g<br/>Błonnik: 1,2 g
Białko: 13,3 g
Sól: 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
36
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ANTONIO PÉREZ LAFUENTE, S.A. , C/ XUNQUEIRA 3, 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy