-
PASZTET BIO 180 g - SMAK EKO SMAK EKO (słoiki mięsne, smalec, pasztet)
Symbol:
5907752661280
10.00
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem | 2 dni |
Cena przesyłki | 23 |
Dostępność | Brak towaru 0 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 5907752661280 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
mięso wieprzowe* 65 %, wątroba wieprzowa* 12 %, tłuszcz wieprzowy* 11 %, woda, tkanka łączna wieprzowa* 1,1 %, sól (warzona i morska), przyprawy* w tym (pieprz*, cebula*, gałka muszkatołowa*, liść laurowy*), mąka ryżowa*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Konserwa mięsna podrobowa wieprzowa sterylizowana.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1376 kJ/333 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g <br/>Białko: 13 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +21°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu 48 godzin.
mięso wieprzowe* 65 %, wątroba wieprzowa* 12 %, tłuszcz wieprzowy* 11 %, woda, tkanka łączna wieprzowa* 1,1 %, sól (warzona i morska), przyprawy* w tym (pieprz*, cebula*, gałka muszkatołowa*, liść laurowy*), mąka ryżowa*. (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Konserwa mięsna podrobowa wieprzowa sterylizowana.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1376 kJ/333 kcal
Tłuszcz: 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: <0,5 g <br/>Białko: 13 g
Sól: 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +21°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu 48 godzin.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
12
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres:
ZAKŁAD MIĘSNY SMAK-GÓRNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, CENTRALNA 4, 36-051 GÓRNO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.