• PESTO A'LA GENOVESE BIO 125 g - BYODO BYODO (sosy, majonezy, musztardy)

17.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, bazylia* (24 %), woda, szpinak*, TWARDY SER* (6 %), ORZECHY NERKOWCA*, sól morska, odtłuszczone MLEKO w proszku*, surowy cukier trzcinowy*, czosnek*, kurkuma*, skrobia kukurydziana*, białko bobu*, koncentrat soku cytrynowego*, naturalny olejek bazyliowy*, substancja zagęszczająca: guma guar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Dzięki kremowej konsystencji i intensywnemu smakowi bazylii Byodo Pesto alla Genovese doskonale komponuje się z makaronem lub ziemniakami. Idealnie nadaje się również do marynowania mięs oraz jako dodatek do RYB i warzyw. Pyszna pasta z bazylii idealnie nadaje się również do chleba lub do aromatyzowania sosów.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1619 kJ/387 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 7,6 g
w tym cukry: 5,3 g
Białko: 5,5 g
Sól: 2,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
6
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres:
Byodo Naturkost GmbH Leisederstrasse 2;84453 Muehldorf Germany
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy