• SALAMI Z FENKUŁEM DOJRZEWAJĄCE (FINOCCHIONA) PLASTRY BEZGLUTENOWE BIO 70 g - PRIMAVERA PRIMAVERA (wędliny wieprzowe)

18.00
szt. Do przechowalni
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2 dni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Brak towaru

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
włoskie mięso wieprzowe*, sól morska, nasiona kopru włoskiego* (0,6 %), cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Delikatne salami, idealny składnik na prawdziwą włoską pizzę.
- bez mleka
- bez dodatku azotynów i azotanów
- bez glutenu
- odpowiedni dla osób z celiakią
- bez dodatku polifosforanów
- bez dodatku glutaminianu
- ręcznie robione

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1557 kJ/375 kcal
Tłuszcz: 28,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,1 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 29 g
Sól: 4,25 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze maksymalnej 7°C.
Ilość w opakowaniu zbiorczym 10
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja) BEZ GLUTENU (deklaracja)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy