-
SALAMI Z FENKUŁEM DOJRZEWAJĄCE (FINOCCHIONA) PLASTRY BEZGLUTENOWE BIO 70 g - PRIMAVERA PRIMAVERA (wędliny wieprzowe)
Symbol:
8020819009713
18.00
Cena przesyłki | 23 |
Dostępność | Duża dostępność 66 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 8020819009713 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
włoskie mięso wieprzowe*, sól morska, nasiona kopru włoskiego* (0,6 %), cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Delikatne salami, idealny składnik na prawdziwą włoską pizzę.
- bez mleka
- bez dodatku azotynów i azotanów
- bez glutenu
- odpowiedni dla osób z celiakią
- bez dodatku polifosforanów
- bez dodatku glutaminianu
- ręcznie robione
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1557 kJ/375 kcal
Tłuszcz: 28,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,1 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 29 g
Sól: 4,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze maksymalnej 7°C.
włoskie mięso wieprzowe*, sól morska, nasiona kopru włoskiego* (0,6 %), cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Delikatne salami, idealny składnik na prawdziwą włoską pizzę.
- bez mleka
- bez dodatku azotynów i azotanów
- bez glutenu
- odpowiedni dla osób z celiakią
- bez dodatku polifosforanów
- bez dodatku glutaminianu
- ręcznie robione
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1557 kJ/375 kcal
Tłuszcz: 28,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,1 g
Węglowodany: 1,0 g
w tym cukry: 1,0 g
Białko: 29 g
Sól: 4,25 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze maksymalnej 7°C.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.