• SFERMENTOWANA SOJA (NATTO) BIO 110 g - NATTO NATTO (sfermentowana soja)

17.00
szt. Do przechowalni
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2 dni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Brak towaru

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
SOJA*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Zawiera wyłącznie substancje powstałe w wyniku naturalnej fermentacji SOI przez bakterie Bacillus subtilis var. natto m.in. naturalną witaminę K2 MK7.
Witamina K (menachinon-7) pomaga w utrzymaniu zdrowych kości.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1001 kJ/239 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 15 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 7,9 g
Białko: 15 g
Sól: 1,1 g
Kwas foliowy: 223 µg (112 %)**
Fosfor: 349 mg (50 %)**
Żelazo: 2,2 mg (16 %)**
** Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +7 do +10°C
Ilość w opakowaniu zbiorczym 1
WEGETARIAŃSKI WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI WEGAŃSKI
Producent - nazwa i adres TON COLOR MAREK KOŁODZIEJSKI (NATTO), LUDOWA 5C, 65-742 ZIELONA GÓRA
BEZ GLUTENU (w składnikach) BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach) BEZ CUKRU (w składnikach)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy