• SOS WEGAŃSKI BOLOGNESE BIO 320 g - LOTAO LOTAO (dania wegańskie)

11.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
Siekane pomidory* (43 %), woda, pasta pomidorowa* podwójnie skoncentrowana (12,6 %), granulat z białka grochu i jackfruit* (białko grochu* (90 %), proszek z jackfruita* (10 %)) (3 %), smażona cebula* (cebula* (88 %), olej słonecznikowy*), olej rzepakowy*, cukier trzcinowy*, sól morska, przyprawy* (bazylia*, oregano*, majeranek*) (0,2 %). (*certyfkowany składnik ekologiczny)

OPIS
Nie każdy z nas ma zdolności kulinarne, możliwości i czas by codziennie gotować sobie nowe dania i dobrze się odżywiać. Czasami po prostu brakuje nam pomysłów na obiad. Na szczęście mamy dla Ciebie pyszne dania od firmy Lotao, z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Rozetnij górną część torebki i podgrzej ją w kuchence mikrofalowej przez 3 minuty przy mocy 750 W lub podgrzej zamkniętą torebkę w gorącej łaźni wodnej przez 10 minut.
Alternatywnie podgrzej zawartość opakowania w garnku na średnim ogniu. Jeśli to konieczne, dodaj trochę wody.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 237 kJ/57 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 5,7 g
w tym cukry: 4,4 g
Błonnik: 1,4 g
Białko: 3,2 g
Sól: 1,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
LPP Lotao Pack- und Produktions GmbH Gubener Strasse 47 10243 Berlin
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy