• SZYNKA DOJRZEWAJĄCA (JAMON SERRANO BELLOTA) BIO 70 g - PRIMAVERA (MONTANERA) PRIMAVERA (wędliny wieprzowe)

26.00
szt. Do przechowalni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Mało

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
ekologiczna szynka wieprzowa, sól morska.

OPIS
Szynka surowa, dojrzewająca 30 miesięcy.
Światowej klasy szynka o niepowtarzalnym smaku. Ma wielki międzynarodowy prestiż i jest powszechnie ceniona jako produkt delikatesowy dla smakoszy. Sekret jej wyjątkowego smaku tkwi przede wszystkim w zrównoważonej diecie przeznaczonych na ubój świń rasy iberyjskiej. Ten, następuje po osiągnięciu przez świnie iberyjskie wieku pomiędzy 14 i 18 miesiącem życia. Przypada to na okres zimowy, zaraz po etapie w którym gwałtownie przybierają na swojej masie. W okresie jesiennym, nazywanym montanera, świnie iberyjskie głównie odżywiają się żołędziami. Mogą być również dokarmiane zbożami lub certyfikowanymi paszami zbożowymi.
Jej wyjątkowość tkwi również w czasie leżakowania, który wynosi 30 miesięcy! Hiszpańska szynka Jamon dojrzewa tak długo właśnie po to, aby zachwycać koneserów swoimi wyjątkowymi aromatami.
Pakowano w atmosferze ochronnej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 977 kJ/233 kcal
Tłuszcz: 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 29 g
Sól: 5,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze max. 7°C
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy