• SZYNKA PARMEŃSKA DOJRZEWAJĄCA (PROSCIUTTO DI PARMA) PLASTRY BEZGLUTENOWA BIO 70 g - PRIMAVERA PRIMAVERA (wędliny wieprzowe)

32.00
szt. Do przechowalni
Zamówienia przyjmujemy z wyprzedzeniem 2 dni
Cena przesyłki 23
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0
Odbiór osobisty BB Katowice 0
Kurier DPD dla aglomeracji Warszawskiej 23
Dostępność Brak towaru

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
szynka wieprzowa*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Rodzaj włoskiej, surowej, podsuszonej szynki wytwarzanej z całych udźców wieprzowych z kością, tradycyjnymi metodami. Surowa, lekko solona szynka wieprzowa, swój wyjątkowy, wyrafinowany smak zawdzięcza dojrzewaniu na powietrzu parmeńskim przez około 12 miesięcy. Cechą charakterystyczną tego produktu jest subtelny, delikatny smak określany jako „słodki".
Można ją jeść samą lub w towarzystwie melona, winogron, fig lub powideł śliwkowych. Można z niej robić wykwintne przekąski na pszennym pieczywie lub stosować jako dodatek do makaronów, pizzy czy dań z grzybami i rybami. Pakowano w atmosferze ochronnej.
- bez mleka
- bez dodatku azotynów i azotanów
- bez glutenu
- bez dodatku polifosforanów
- bez dodatku glutaminianu
- ręcznie robione

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1113 kJ/267 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,1 g
Węglowodany: 0,3 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 26 g
Sól: 4,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze maksymalnej 7°C.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
10
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy