-
ŻURAWINA SŁODZONA CUKREM TRZCINOWYM BIO (SUROWIEC) (11,34 kg) HORECA BIO - surowce
Symbol:
5902448160450
46.00
Cena przesyłki | 23 |
Dostępność | Średnia dostępność 22 szt. |
Kod kreskowy | |
EAN | 5902448160450 |
Zamówienie telefoniczne: 515771938
Zostaw telefon |
SKŁADNIKI
suszona żurawina cięta* (60%), cukier trzcinowy* (40%), olej słonecznikowy* (0,1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna żurawina cięta słodzona cukrem trzcinowym to doskonała i pożywna samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz jako składnik sosów i potraw mięsnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1436 kJ / 339 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 81 g
w tym cukry - 54 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
INFORMACJA
Cyfra na końcu nazwy surowca określa numer brygady Bio Planet odpowiedzialnej za konfekcjonowanie tego surowca.
suszona żurawina cięta* (60%), cukier trzcinowy* (40%), olej słonecznikowy* (0,1%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczna żurawina cięta słodzona cukrem trzcinowym to doskonała i pożywna samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz jako składnik sosów i potraw mięsnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1436 kJ / 339 kcal
Tłuszcz - 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 81 g
w tym cukry - 54 g
Białko - 0,2 g
Sól - 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
INFORMACJA
Cyfra na końcu nazwy surowca określa numer brygady Bio Planet odpowiedzialnej za konfekcjonowanie tego surowca.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
11,34
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.